Капитанът на Локо София напусна Фермата след като месеци наред рушеше

...
Капитанът на Локо София напусна Фермата след като месеци наред рушеше
Коментари Харесай

Неочаквани обрати във Фермата, Камелия отсече: Притеснявам се за психиката му и искам да излезе, има нужда от помощ!

Капитанът на Локо София напусна " Фермата "  след като месеци наред разрушаваше мира в стопанството, пренебрегваше разпоредбите и се държеше нападателно с останалите участници. Баскетболистът Радо си потегли от риалитито по свое предпочитание сега, в който разбра, че съперниците му се канят да гласоподават единомислещо за изгонването му.

До последно спортистът се пазари с тях да го оставят в предаването, с цел да се " поправи ". " Ако ме изгоните, край с мен! Ще остана без работа, а майка ми ще се срами от мен! ", опита се да провокира състрадание той, а арогантното си държание в последните весеци изясни с обстоятелството, че му е направена магия.

Останалите участници обаче не се трогнаха от тези операции. " Мислех, че Радо е добър човек, само че в този момент виждам в него един измамник ", съобщи докаминята Аксения.

" Притеснявам се за душeвността му и желая да излезе, тъй като има потребност от професионална помощ ", добави хандбалистката Камелия. Най-големите другари на Радо встопанството - строителят Калин и агрономът Иван, също се разочароваха от него и стопираха да го пазят, съобщи " Блиц ".

За да резервира достолепието си, спортистът самичък си събра багажа и хлопна дървената врата зад тила си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР